Produktkategori
Kontakt oss

Kontaktperson: Mison WANG

Epost: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefon: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Postnummer: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresse: Yushan sone, Fuyang, Zhejiang-provinsen, Kina

Cellulose Carboxymethylate natrium Cmc 9004-32-4

Cellulose Carboxymethylate natrium Cmc 9004-32-4

Carboxymethyl Cellulose er den raffinerte bomull å reagere med natriumhydroksid å produsere lut cellulose, og deretter carboxymethylated av chloroacetic sur å få en ionisk vannløselige polymer pulver, en anionic cellulose Eter.

Produktdetaljer


Produktbeskrivelse

Produktet innføring av CMC

Carboxymethyl Cellulose er den raffinerte bomull å reagere med natriumhydroksid å produsere lut cellulose, og deretter carboxymethylated av chloroacetic sur å få en ionisk vannløselige polymer pulver, en anionic cellulose Eter.


Produktspesifikasjon av CMC

CAS nr.9004-32-4
Molekylære formelC8H16NaO8
Formelen vekt263.1976
UtseendeHvitt pulver
Tetthet0.5-0.7g/cm3
SmakLuktfri og smakløst
ToksisitetIkke-giftig
Browning temperatur226-228° C
Karbonisering temperatur252-253° C
PH Value(Sol. 1%)6.5 8.5Fabrikat eiendom av CMC

1. CMC er løselig i både kaldt og varmt vann, ikke oppløselig i etanol, ethyl Eter, isopropyl alkohol, aceton og andre organiske løsemidler. Det er stabil i alkalisk løsning, lett nedbrytbart når de utsettes for syrer. Utløse dukket opp når PH-verdien er 2-3 og utsatt for polyvalent metall salt. PH i 1% vannoppløsning er 6.5-8.5.When PH > 10 eller < 5, viskositeten redusere betydelig, ytelsen er best når PH = 7.

2. CMC er stabilt til en viss grad til optothermal. Viskositeten av vandig løsning redusert med økt temperatur, skyter under 20 ° C, endringen er treg når 45 ° C, over 80 ° C og lang tid å varme kan gjøre sin kolloid rødsprit og den tilsynelatende nedgangen viskositet og ytelse.

3. den ledende indikatoren for å måle kvaliteten på CMC er graden av substitusjonsbehandling og renhet. Vanligvis CMC egenskapene til ulike substitusjon grad er annerledes; Graden av substitusjon øker, løselighet øker, gjennomsiktigheten og stabilitet av løsningen er bedre. Angivelig, gjennomsiktigheten er bedre når CMC substitusjon grad under 0,7-1.2 og viskositeten er høyest når PH-verdi er 6-9. (For kvalitetssikring, i tillegg til å velge etherifying agent, må også vurdere faktorene som påvirker graden av substitusjonsbehandling og renhet, som dosge av lut og etherifying agent, etherification tid og system, vann innhold, temperatur, PH-verdi, løsning konsentrasjon, salt og så videre.)


Viktigste bruksområder og programmer CMC


Største bruk av CMC er sammensatte såpe og syntetisk vaskemiddel, legge til ca 1% av CMC i tung renere, å forhindre skitt vasket ut reprecipitating på stoffet. Dernest brukes CMC som suspensjon stabilisator boring væske i oljeindustrien.

1. i vaskemiddel, CMC brukes som skitt redeposition motstand agent, spesielt for hydrofobe syntetiske stoffer, skitt redeposition motstand effekten er stor.

2. brukes i olje og gass, bore, vask godt og andre prosjekter i oljeboring, kan CMC brukes som suspensjon stabilisator og vann-beholder agent for å beskytte oljebrønn. Dosen er generelt 2.3 t for grunne brønn, 5,6 t for dype godt.

3. i tekstilindustrien, CMC brukes som jevning agent størrelse agent og farging agent, å forbedre løselighet og viskositet endring agent, er enkelt for tekstil utskrift og hardt etterbehandling.

4. brukes som anti-bosetting agent, emulgator, dispergerings, omlakkering agent, lim maling, kan gjøre maling faste stoffer jevnt fordelt i løsemidler, ikke å delaminate for en langsiktig, også mye brukt i olje maling.

5. brukte flocculant fjerne kalsium ion er mer effektiv enn natrium gluconate, som cation exchange, kan exchange kapasiteten nå 1.6 ml/g.

6. i papirfremstilling industrien brukt som papir endring agent, kan tydelig forbedre tørr styrken, våt styrke og olje resistance, blekk støtdempende og vann resistanceof papir.

7. brukes som hydrosol i kosmetikk og thickener i tannkrem, er doseringen ca 5%.

8. CMC er jevning, emulgering, hjelpestoff, bevaring og andre funksjoner. Kan brukes i drinker, kjeks, opphovnet mat, iskrem, kaker, gelé og andre matvarer i stedet for gelatin, agar, natrium alginate, Echalion, brukt i moderasjon for produksjon behov.

9. i den farmasøytiske industrien kan brukes som emulgerende stabilisator av injeksjon, som bindemiddel og filmogen av bord. Noen gjennom basis og dyr eksperimenter viste at CMC er sikker og pålitelig anticancer narkotika transportør.

10. CMC kan også brukes som flocculating agent, chelaterande agent, emulgator, fortykningsmiddel, vann-beholder agent, størrelse agent, film-danner materialer, mye brukt i elektronikk, plantevernmidler, Lær, plast, utskrift, keramikk, daglig kjemiske og andre felt.Pakking og frakt

Pakking og frakt

1. pakket i 25 kg netto papirposer med PE indre duken.
2. fullpakket i 500 kg jumbo poser med PE indre duken.
3. på kundens behov
4. 20' FCL: 10 MT/20 ' FCL med pall; 12MT/20 ' FCL uten pallOvervåking av våre produkter

Alle våre produkter er strengt ifølge Quality Management Systerm med MSDS og TDS og sertifisert av ISO9001-2008.  Hvis produkter oppfyller dine behov, kan du kontakte oss. Vi er sikker på alle dine spørsmål får våre raskt svar.FAQ

FAQ

Om lagring og transport

Dette produktet skal lagres for å unngå fuktighet, brann, høy temperatur, og lagret på ventilative og tørt sted. Det er forbudt kontakt med vann, ellers vil det gel eller delvis oppløst å føre det kan ikke brukes unngå regn under transport, og strengt forbyr for å bruke cleek ved lasting. Dette produktet lagret for langtidslagring med trykk, medfører det vanskelig å bruke men ikke påvirke kvaliteten.

Om bruken

Mix CMC direkte med vann, gjøre til lim lim soluting, standby. I utarbeidelsen av CMC lim lim, først legge til en viss rent vann i pille tanken med dasher. Så spre CMC sakte og jevnt i pillen tank med dasher er åpen, og rør hele tiden å gjøre CMC og vann helt sikring og CMC kan bli fullt ut oppløst. Når oppløsende CMC, er grunnen til å splitte CMC jevnt og rør hele tiden å forhindre CMC med vann cloting og caking å redusere oppløsningen av CMC, og gi løsning CMC. Blande tid og CMC fullstendig oppløst tid er ikke konsekvent, to begreper. Generelt er blande tiden mye kortere enn av CMC fullstendig oppløst, tiden det tar for både avhengig bestemt.

Grunnlag for å bekrefte blande tiden er: Når CMC er jevnt spredt i vann, uten crumby objekter eksisterende, kan stoppe røring, gjøre CMC og vann interpenetrative og integrert i stående tilstand.

Å bekrefte CMC er fullstendig oppløst basert på slike flere aspekter: (1) CMC bånd med vann, ikke eksisterende faste-flytende stoffer separasjon fenomen; (2) blandet lim lim er nesten fargeløs og gjennomsiktig, uten detaljert objekter. Fra CMC er blandet inn pillen tank med vann, CMC fullstendig oppløst, nødvendig tid er ca 10-20 timer.

Om det forberedelse

1. kompatibiliteten til CMC med sterk syre, sterk lut og heavy metal ioner (som aluminium, sink, kvikksølv, sølv, jern, etc.) er tabu.

2. akseptabel daglig inntak av CMC er 0 - 25 mg/kg/d.

3. Når PH < 2, eller blandet med 95% etanol, CMC løsningen vil gi utløse.

4. CMC med gelatin og pektin kan danne kondens produkter, også kan danne sammensatt med kollagen, kan føre til noe positivt ladede proteiner.

Flere produkter anbefaling

Hovedprodukter: Calcium formiat, polypropylen Fiber, Redispersible Polymer pulver, Methyl Cellulose, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose


Hot Tags: Cellulose Carboxymethylate natrium Cmc 9004-32-4, natrium Carboxymethyl Cellulose CMC
Beslektede produkter
Email Us
Forespørsel
Hangzhou Hongbo nye materialer co, Ltd