Produktkategori
Kontakt oss

Kontaktperson: Mison WANG

Epost: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefon: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Postnummer: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresse: Yushan sone, Fuyang, Zhejiang-provinsen, Kina

Kina markedet engros mat additiv Cmc fra kinesiske grossist

Kina markedet engros mat additiv Cmc fra kinesiske grossist

DescriptionProduct navn: CMC (Carboxymethyl Cellulose) CAS No. 9004-32-4EINECS No 265-995-8Features:Carboxy Methyl Cellulose (CMC) er hvit eller melkeaktig hvitt pulver. Den er laget av naturlige &

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse


Produktnavn: CMC (Carboxymethyl Cellulose)

CAS nr. 9004-32-4

EINECS No 265-995-8

Funksjoner:

Carboxy Methyl Cellulose (CMC) er hvit eller melkeaktig hvitt pulver. Den er laget av naturlig bomull fiber eller tremasse, gjennom etherification, rensing og tørking
prosessen gjorde anionic cellulose Eter. Den har følgende funksjoner:

1. bedre vann tilpasning

2. miljø produkt


Programmer og fordeler


Carboxy Methyl Cellulose (CMC) er et produkt med en rekke programmer.

1. CMC brukes i mat som viskositet modifier eller fortykningsmiddel og stabilisere emulsjoner i ulike produkter inkludert iskrem. CMC brukes mye i glutenfri Gratis og redusert fett matvarer.

2. det er også en bestanddel av mange ikke-matvarer som tannkrem, avføringsmiddel, slankepiller, vannbasert, vaskemidler, tekstil-størrelse og ulike papirprodukter. Den brukes først og fremst fordi det har highviscosity, er nontoxic og regnes å være hypoallergenic hovedkilden fiber er enten Gran masse eller bomull linter.

3. i vaskemidler brukes den som en jord suspensjon polymer for innskudd på bomull og andre cellulosic stoffer, opprette en negativt ladde barriere til jord i vaskeløsning.

4. CMC brukes som smøremiddel i artificial tårer.

5. CMC brukes også i legemidler som jevning agent. I veterinærmedisin, CMC brukes i abdominal operasjoner i store dyr, hester spesielt, for å hindre dannelsen av tarm vedheft.

6. In-oljeboring industrien som ingrediens boring gjørme, der den fungerer som en viskositet modifier og vann oppbevaring agent.

7. CMC brukes også i kjøleelementer for å danne en eutektiske blanding som resulterer i en lavere frysepunkt, og derfor mer kjølekapasitet enn is.

8. CMC brukes til å oppnå tartrate eller kald stabilitet i vin. Denne innovasjonen kan lagre megawatts av elektrisitet til chill vin i varme klima. Det er mer stabile enn metatartaric syre og er svært effektiv i hemme tartrate nedbør.Hot Tags: Kina markedet engros mat additiv Cmc fra kinesiske grossist, oljeboring Grade CMC
Beslektede produkter
Email Us
Forespørsel
Hangzhou Hongbo nye materialer co, Ltd